Tuotteet ja palvelut

Laadukkaalla painotuotteella nostat profiiliasi ja tuot asioitasi helpommin ja näyttävämmin esille. Se on tärkeä osa kokonaisviestintää.

Digitaalipainotuotteet

Käytössämme on alan viimeisintä huippua edustava digitaalinen painokone. Painojälki ei normaalilla silmällä erotu offset jäljestä, mutta on paljon nopeampaa ja edullisempaa.

Digitaalisen painamisen edut:

Tuotetta tehdään tarvetta vastaava määrä. Näin ollen ei varastoon jää lojumaan vanhentunutta tietoa sisältävää materiaalia. Haluttua tuotetta, oli kyseessä sitten kirjat, vihkot, hinnastot, käyntikortit tai markkinointikirjeet, voidaan painaa yhtä helposti yksi kuin kymmenen tuhatta kappaletta.

Katso lisää >>

Jälkikäsittely

Jälkikäsittelyllä painotuotteelle saadaan erilaisia toteutustapoja, lisää näyttävyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Saat asiakirjoihisi uutta ilmettä käyttämällä kirjasidonta palveluamme. Teemme sinulle kirjat helposti, edullisesti ja nopeasti. Saat myös perus jälkikäsittelyn monipuolisille materiaaleille: Taitot, leikkaus, nuuttaus ja rei’itys.

Katso lisää >>

Book-on-demand

Book-on-demand on sähköisessä muodossa varastoitava tiedosto, jota tulostetaan paperille ja jälkikäsitellään yksi kerrallaan aina tarpeen mukaan. Näin asiakas voi tulostaa esim. kirjoja, joista ei ole taloudellisesti kannattavaa ottaa suuria painoksia tai joiden tekemiseen ei haluta tuhlata aikaa ja rahaa.

Book-on-demand -kirjat alkavat jo olla arkipäivää. Toteutamme niitä pehmeäkantisina.

Katso lisää >>

Muuttuva data

Muuttuvan datan tulostus, toiselta nimeltään 1:1 markkinointi on yksi tehokkaimmista keinoista saada asiakkaan kiinnostus heräämään.

Digitaalinen painotekniikkamme mahdollistaa kaikkien painotuotteiden kohdistamisen kustannustehokkaasi niin nimien kuin myös nelivärikuvien ja muiden värielementtien suhteen.

Katso lisää >>