Book-on-demand

Tarpeesta painettava tuote eli book-on-demand.

Book-on-demand on sähköisessä muodossa varastoitava tiedosto, joka tulostetaan paperille ja jälkikäsitellään yksi kerrallaan aina tarpeen mukaan. Näin asiakas voi tulostaa esim. kirjoja, joista ei ole taloudellisesti kannattavaa ottaa suuria painoksia tai joiden tekemiseen ei haluta tuhlata aikaa ja rahaa. Book-on-demand -kirjat alkavat jo olla arkipäivää.

Perinteiseen offset-tuotantoon verrattuna nykyaikaisen digitaalitekniikan tärkein ero on elektroninen keräily. Raskaassa offset-tuotannossa sarjakoon kasvattaminen alentaa merkittävästi yksikkökustannuksia. Digitaalisessa tuotannossa peräkkäiset kirjat voivat olla yhtä hyvin keskenään erilaisia kuin samanlaisia ilman että painaminen on sen kalliimpaa.

Book-on-demand työnkulku

Yrityskuvan luominen

Yksi helpoimpia tapoja parantaa yrityskuvaa on huolehtia siitä että kaikki yrityksestä lähtevä materiaali on laadukasta, kestävää ja käyttökelpoista. Jokainen tarjous, raportti, käyttöohje, tai muu tuloste voidaan sitoa näyttäväksi ja luottamusta herättäväksi kirjaksi, joka lisää sisällönkin painoarvoa.