Digitaalipaino

Digitaalipainotuotteet

Digitaalinen painopalvelu on ihanteellinen vaihtoehto perinteiseen painotuotantoon, suoramarkkinointiin, käyntikortteihin tai vaikkapa erilaisten kirjojen julkaisuun. Tehokas ja uusimmalla tekniikalla varustettu tuotantoympäristö takaa nopeat toimitusajat ja joustavan palvelun.

Esitteet, julisteet, lomakkeet ym.

Käytössämme on alan laadukkaimpiin ja luotettavinmpiin kuuluvat digipainokone ja viimeistely laitteistot.. Näin vaativinkin työ toteutetaan aikataulun mukaisesti laadusta tinkimättä. Suurin vastuu asiakkaan onnistuneesta tuotteesta lepää kokeneen ja osaavan henkilökunnan harteilla. Yhdessä asiakkaan kanssa saavutamme työlle asetetut tavoiteet.

Käyntikortit

Käytössämme on markkinoiden kärkeä edustavat koneet, joilla painetaan, 100 - 300g paperille. Laajasta ja korkealaatuisesta paperivalikoimasta löydämme sopivan materiaalin vastaamaan valmiin tuotteen käyttötarkoitusta ja sinun toiveitasi.

Kovakantinen kirja

Koulutusmateriaali, tuotekuvasto, seminaarimateriaali, käyttöohjeet, hinnastot yms.
Perinteisesti kovakantisia kirjoja ei ole ollut mahdollista tehdä piensarjoissa, sillä niiden valmistaminen on vaatinut kustannussyistä suuria sarja kokoja. Nyt voit valmistaa ja sitoa kirjasi koviin kansiin jopa yksittäis kappaleina ilman suuria kustannuksia.

Valokuva-albumit

Digitaalisen painotekniikan yleistyessä, painettujen kovakantisten valokuva-albumien kysyntä on kasvanut suuresti. Meidän avulla valmistat tulosteistasi korkealaatuisen valokuva-albumin nopeasti ja edullisesti, niin yksittäiskappaleina kuin sarjatuotteina.

CD/DVD

Digitaalipainon avulla painettujen koteloiden ja levyjen tekeminen käy ja näppärästi. Nyt voit tehdä tyyllikkäät ja kestävät kotelot niin yhdelle kuin useammalle levylle. Koneet ovat erittäin joustavia ja monipuolisia jonka ansiosta jokainen kotelo voi tarvittaessa olla erilainen. Tämä mahdollistaa monipuolisen ja joustavan tuotannon.